Programvareutvikling for alle

Utvalgt bilde Programvareutvikling for alle - Programvareutvikling for alle

Det som er så spennende med programvareutvikling, er at det er noe alle kan drive med. Rett og slett fordi det finnes så mange muligheter å benytte seg av. Du kan lage forskjellige apper, eller du kan prøve deg på å lage spill. Alt er mulig! Kanskje du har lyst til å programmere roboter? Hvorfor ikke prøve deg frem i dag?

Legg ut bilde Programvareutvikling for alle Hva kan jeg gjore - Programvareutvikling for alle

Hva kan jeg gjøre?

Det er jo ikke å stikke under en stol at programvareutvikling er mer populært enn noensinne. Du kan for eksempel sjekke ditt lokale bibliotek, eller din lokale fritidsklubb.

Der vil du se at de tilbyr programmeringskurs og andre spennende datarelaterte tilbud. Dette er fordi mange mener at programvareutvikling er fremtiden. Det er jo noe vi er enig i, så vil gjerne ha programmering ut til folket.

Hvorfor skal nettopp du begynne med programmering? Rett og slett fordi du garantert har en datamaskin hjemme (helst en PC). Da vil du få innsikt i hvordan programmene du bruker fungerer. Kanskje du til og med kan finne en bedre løsning?

Legg ut bilde Programvareutvikling for alle Finne bedre losninger - Programvareutvikling for alle

Finne bedre løsninger

De aller fleste tenker at de må finne på noe helt nytt for å oppnå suksess, men slik er det faktisk ikke. Det du trenger å gjøre, er å forbedre noe som allerede finnes. Det er nettopp derfor programvareutvikling er så spennende. Tenk for eksempel på et behov du har for en app. Du vil raskt finne ut at det også er mange andre som har dette behovet.

Et godt eksempel er Albert som er populært. Da har du grunnlaget for å lage en app som kan bli svært suksessrik. Bare husk å skaffe deg investorer – det er ikke nødvendigvis slik at du må basere appen din på reklame. For som vi alle vet, kan reklame være ganske irriterende.

Vi håper du får lyst til å melde deg på et kurs, eller finne et programmeringsspråk som passer for deg!