Hvor kan du finne mer informasjon om programmering?

Sidebilde Hvor kan du finne mer informasjon om programmering - Hvor kan du finne mer informasjon om programmering?

Det finnes en rekke steder du kan sjekke når du leter etter mer informasjon om programmering, ettersom det er et emne som ofte omhandler internett så finnes det nesten uendelig med ressurser.

Videosider

Hvis du er usikker på hvor du for eksempel skal finne informasjon om hva slags programvare eller programmeringsspråk du har lyst til å lære deg, så er YouTube en herlig ressurs. Det finnes så mange spennende folk som snakker om alt det de kan og vet der. Det er skikkelig imponerende rett og slett.

Det er også lett å bli overveldet når det kommer til hva slags utstyr man trenger som programmerer. Det kan være fristende å kjøpe alt det nye innenfor datautstyr og lagring. Derfor kan det også være greit å se på videoer der du ser hva det er realistisk å ha når man begynner som programmerer.

Bøker

Det finnes overraskende mange gode bøker, som du kan kjøpe eller låne på biblioteket som forklarer deg mer om historien til datamaskiner. Kanskje du har lyst til å lære litt om Alan Turing? Han var absolutt en fascinerende mann som regnes som faren til den moderne datamaskinen. Det finnes gode filmer laget om han også!

Vi anbefaler deg å benytte deg av ditt lokale bibliotek, da de alltid trenger at folk bruker dem for at tilbudet skal fortsette å være der. Det å benytte seg av biblioteket gjør også at du utvider tilbudet. Kanskje de til og med tilbyr programmeringskurs på ditt lokale bibliotek?

Hvilken måte foretrekker du å lære på? Enten det er via video, lesing eller å dra på kurs så er det du som vet best hvordan du lærer deg nye ting!