Karrierer i industrien

Utvalgt bilde Karrierer i industrien - Karrierer i industrien

Det å skaffe seg en karriere innenfor programvareutvikling er ganske lett, men ikke så lett som alle skal ha det til. Hvorfor? Les videre, så skal du få vite hvorfor!

De rette teknologiene

Det som er det viktigste for å få en karriere innenfor programvareutvikling er at du lærer deg de rette teknologiene. Du kan gå inn på en jobbsøkerside og se hva de søker etter der. Dette vil variere fra tid til tid.

Legg ut bilde Karrierer i industrien De rette teknologiene - Karrierer i industrien

Det finnes en rekke ulike teknologier og språk som man må forholde seg til. En av de mest populære over lang tid var Java, men nå er det f.eks Python som er veldig populær. Det gjelder å holde seg oppdatert på dette.

Hvis du lærer deg teknologier som kanskje regnes som litt utdaterte, kan det være vanskeligere å få jobb. Men innenfor programvareutvikling så finnes det folk som er interessert i å jobbe med det aller meste.

Det som også er bra med å få enn jobb innenfor programvareutvikling, er det faktum at du ofte kan jobbe på hjemmekontor (om dette er noe du ønsker).

Legg ut bilde Karrierer i industrien Jobb med noe du liker - Karrierer i industrien

Jobb med noe du liker

Det er jo ikke sånn at du burde lære deg en masse teknologier som du egentlig ikke er interessert i, bare for å få deg jobb. For det er vel slik at du ønsker å jobbe med noe du brenner for.

Derfor anbefaler vi deg også å finne teknologier du liker. Det gjør at du vil kunne finne enda flere teknologier du ønsker å lære mer om. Man lærer jo best når man liker det man lærer om, ikke sant?

Husk at det ikke nødvendigvis trenger å ta lang tid å få seg en jobb innenfor programvareutvikling, men det du kan tenke på, er at du også må intervju bedriften du jobber for. Er de interessert i det samme som deg eller er de på et helt annet plan? Fordi du må huske på at dette er en bedrift du skal representere og stå for!