Om oss i Objectware.no

Sidebilde Om oss i Objectwareno - Om oss i Objectware.no

Det er en glede for oss i Objectware å forklare litt mer om oss og hva det er vi driver med. Kanskje det også blir en glede for deg å høre mer om det? Det håper vi, også håper vi at du vil lese videre!

Hva driver vi med?

Vi er lidenskapelig opptatt av utvikling, programvare, det å utvikle tjenester for andre, karrierer i industrien og innovative programvareløsninger. Dette er tema vi både jobber med og som vi forsker på på fritiden.

Derfor tenkte vi at vi skulle samle all informasjonen vi hadde, slik at det kunne bli en verdifull samling for deg som ønsker å lære mer om temaet og kanskje til og med komme deg inn i industrien.

Det er alltid verdifullt å ha noen som driver med noe sitt perspektiv på ting, så det å dele dette blir veldig interessant for oss. Det er jo sånn at vi virkelig burde dele på kunnskapen vi sitter med, du burde også dele kunnskapen du sitter med. Da vil vi alle leve i et mer velinformert samfunn!

Hva kan du forvente?

Det du kan forvente er artikler som omhandler spennende tema innenfor programvareutvikling, industrien og mye mer. Kanskje du til og med har noen ting du vil vi skal skrive om? Da er det bare å ta kontakt gjennom vårt kontaktskjema som du finner på denne siden. Vi skal prøve å skrive så mye vi kan, for dette er et tema vi skikkelig brenner for.

Noe vi håper, er at vi greier å tenne interessen din på programmering. Selv om det kan virke intenst og mye i starten, så er det absolutt ikke det i det hele tatt. Du må bare finne det du liker og jobbe videre med det. Da kan ingen stoppe deg!